Sunday, January 16, 2011

53.tv

ramai orang suka tenguk tv..boleh dikatakan setiap rumah ada tv..rancangan tv bertambah dengan adanya astro..bagi setengah orang pula lebih habis masa dengan online....ada blog,facebook,tweeter,google,yahoo,games dan bermacam lagi..oleh itu mereka tiada kesempatan untuk tonton tv..selain tv set,orang juga boleh tenguk tv melalui handset dan komputer..

ada yang gunakan software dan hardware pada komputer untuk tonton tv..

8 comments:

eiela said...

selalu jugak tengok tv, kadang-kadang on9 depan tv jugak.

Latest Entri :
Cucu dan Atuk Moden

mohammad said...

eiela..online dan tenguk tv serentak..ok juga tu..

sabirinnoor said...

tgk tv,online ngan makan skligus...mcm mane? hehehe

mohammad said...

sabirinnoor..tenguk tv,online,makan sambil berborak...lagi bagus..

Kakzakie said...

kakak jarang tengok tv sebab anak-anak akan ikut sama.kadang-kadang nak on tv bilik pun tak selesa nanti anak kata mama/papa boleh... jalan selamat mereka belajar kita pun belajar juga.

Jiejah said...

jarang la...kalo x bz outing..bz online..kalo x online bz reading..kalo x reading baru layan tv ..kalo xde yg bes gak ..tidow lg syok huhuhu

mohammad said...

kakzakie...kalau tenguk tv siar berita ok juga...

mohammad said...

jiejah..layan tv ,pilihan terakhir ya...tak minat tenguk drama bersiri ke..