Friday, September 25, 2009

30.diari

zaman berubah bersama teknologi.kalau dahulu,orang tulis diari dalam buku diari selepas ditulisnya disimpannya...bila teknologi telah maju...cara hidup dan pemikiran juga telah bertukar...dengan adanya blog...orang ramai boleh tulis aktiviti hariannya dalam blog.mereka dapat berkongsi cerita bersama kawan,sanak saudara dan juga yang berkunjung dalam blognya..ada juga blog yang bertema kan diari ni mendapat sambutan yang hangat...mungkin owner blog tu pandai bercerita..biasanya tak semua berkisar pada aktiviti harian di mana di masukkan juga isu politik,ekonomi dll..apa pun tema.. masing-masing ada kelebihan dan kekurangan yang tersendiri..

4 comments:

Jiejah said...

Tema blog sayer mmg berunsurkan diari..tp skang rasa mcm nk tuko tema la plak..huhuhu..owner pun bosang gak bace blog sendiri ni kan visitor wawawa..pssstt ijad bes la letak piano tu..sayer suke memainkan nye ngeeeeeeee

ijad said...

jiejah..gitar dan violin ada juga...tapi kena offkan dulu lagu raya tu...

ketupatpalas said...

Salam...
Blog awak lagi smart!!!
Sila beri tunjuk ajar...

ijad said...

ketupatpalas...w'slam...blog ni biasa je...