Friday, September 4, 2009

29.icon

biasanya kita akan nampak icon B blogspot yang berwarna jingga pada bar adress .Kita boleh juga buat icon kita sendiri. caranya mudah dan secara umumnya begini. 1-pergi favicongenerator.com buatlah apa yang patut kat sana 2.simpan icon tadi di tempat yang yang sesuai seperti photobucket.com 3.link icon tadi di masukkan dalam template kita...selamat mencuba ya...

10 comments:

al-Balingi said...

Ijad,

Thanx for the info...berguna tu..leh try

ijad said...

albalingi..cubalah sampai berjaya ya...

Abadi_Is-One said...

Nak paste code tu kat mane?? tak faham la

Jiejah said...

adeiii..bile sy mau jd rajin mcm kamu yer ijad huhuhu..blog kamu makin hari makin cantek..makin canggih..ai jeles okeh!! ahakz ngeee

ijad said...

abadi...apa yang di nyatakan nak buat icon tu adalah secara umum sahaja...sebab belum ada kelengkapan ...

ijad said...

jiejah...blog ni biasa je...

YuLaN CoQKod0K said...

salam. selamat hari raya. maaf zahir batin. sila datang ke blog saya tuk ambil kad raya

al-Balingi said...

Ijad,

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..careful on the road.

ijad said...

yulan..w'slam..selamat hari raya juga...

ijad said...

albalingi...berhati-hati di jalan raya...selamat hari raya..