Saturday, August 29, 2009

28.interaksi

setelah kita ada template yang cantik,entry yang menarik seperti kata-kata yang penuh bersemangat beserta photo yang mempersonakan di tambahkan pula widget yang bagus-bagus..terdapat satu lagi elemen yang begitu penting iaitu interaksi.interaksi di sini bermaksud bagaimana kita berhubung dengan visitor,chatter,commenter di dalam blog kita.kalau kita berinteraksi baik dengan mereka,ini akan membantu menambahkan dan memantapkan qualiti blog kita...

12 comments:

YuLaN CoQKod0K said...

wah.. dah semakin maju..
taniah2

HafizaH said...

stuju:-)..cntk la blog awk:-)

Maiza Mazura said...

Btul3x...tapi kadang2 yang datang dalam blog tu..suka mengarut jer..bukan bagi comment yang bernas pun..

ijad said...

yulan...pelan-pelan jer..

ijad said...

hafizah...biasa jer...

ijad said...

maiza..ada juga ok...kadang tu tak ok kan...

sayesyera said...

yew. sye stju nan anda.

ijad said...

sayesyera....setuju kan...

Jiejah said...

interaksi tu sesuai tuk mereka yg komited ngan blog mereka..rajin hapdet..x sesuai ngan org mcm ai ni hehehehe..always skip hapdet waduhhhh..

pengulasbuku said...

salam..

corak bahasa yang kita gunakan juga memainkan peranan. Contohnya untuk blog, tak perlu guna corak formal sbb tak nampak dekat dengan pembaca..

tapi bergantung kepada konsep apa yang blogger guna..

ijad said...

jiejah...interaksi itu boleh di katakan sebagai satu bakat...

ijad said...

pengulasbuku...w'slam..apa pun cara supaya blog kita dapat menarik minat orang....