Monday, August 3, 2009

23.separuh

ada blogger yang separuh jalan je berblog...lepas tu cabut lari entah kemana...dia tinggalkan blog tu yang dia bina selama ini...mungkin banyak sebab antaranya...mungkin blog ni buang masa je..atau..begitu memenatkan update blog...mungkin juga blog dia tak dapat sambutan..atau pun dia asyik kena kutuk je oleh visitor blog dia atau dll...regular visitor,commenter,follower blog dia akan tertanya tanya...kemana dia menghilang diri tanpa sebarang berita...antara owner blog dan visitor mungkin rasa sedih kerana terputus ikatan persahabatan yang selama ni terjalin..

14 comments:

al-Balingi said...

Salam,

Alhamdulillah blog ana dah berusia setahun. Dok suka2 pun sampai jugak setahun. Kadang rasa malas n kadang rasa syok juga. Mix feelings org putih ckp. Keep on blogging...

Shabania said...

sejak akhir2 ni ade beberapa perkara yang perlu diberi perhatian. maka nya, blog terpaksa diketepikan dulu. lepas settle semuanya dan aman, barulah kembali ber-blogging. ini berkaitan dgn diri saya sendiri.

Jiejah said...

sedehkah mereka bila ai tak berblogging??? wawawawawa....

Kojack de Alloohaa said...

ahahaha....2 la kita slalu tertnya2 ke mna menghilang blogger2..

ijad said...

al-balingi...hari tu saya cuba comment blog awak ...tapi tak dapat..

ijad said...

shabania...semoga aman dan tenteram...

ijad said...

jiejah...ianya bergantung pada kesan blog kita pada visitor kita...

ijad said...

kojack...itu kena tahu sebab nya

Shabania said...

ijad, terima kasih.

ijad said...

shabania...sama-sama...

nadia said...

salam ijad. terima kasih sudi lawat blog sy. huhuhu...dah lama tak update sebenarnya. saya rasa blog sy tu dah masuk kategori "separuh" ni. agak lama tinggal, tp sekarang dah kembali aktif. jgn lupa, selalu la melawat ke sana.

ijad said...

nadia....biasalah....dekat raya baru nak aktif kembali...

Nurul said...

Salam'Alaikum...

Bila tulis blog, kita tak semestinya harap org komen yang baik2 aje kan? Sebab semua org ada pendapat masing2. Selalu tgk org yg bila dapat komen menentang pendapat dia, nnt dia delete. Semua org kan ada pendapat masing2... JAdi tak salah cuba baca bua fikiran org lain. Kan kan kan? :)
Anyway, mekasih dtg lawat blog kita :)
Salam Ramadhan.

ijad said...

nurul....betul tu...selamat berpuasa...