Friday, June 12, 2009

1.blog

apa pendapat anda tentang blog

16 comments:

FiFi_whitEpiGeOn said...

hee...first to "potpet2" here:)
my opinion?blog n best ar..just like smple easy diary..i can share my life wth people..expecially my frens.but it depence on people:D

ijad said...

satu idea yang bagus tu fifi...

lagenda said...

SALAM ZIARAH.......

Blog dapat menyampaikan mesej dan berkongsi pendapat atau idea untuk dibincangkan secara maya...........

░♥si lampu neon♥░ said...

heh ade org ke

ijad said...

lagenda..tapi sejauh manakah keberkesanannya kepada blogger tersebut,,,

ijad said...

si lampu neon..ada orang lah...selamat datang ya...

lagenda said...

Salam ziarah

Ada pro dan kontra mengenai blog ini yang baik kita boleh ambil tetapi yang buruk harus kita tapis terlebih dahulu sebelum kita menerima bulat-bulat apa yang dibincangkan...

arman said...

best tempat bercerita...besh la...

:)

ijad said...

lagenda...tapi.. adakah blog ni lebih beri kesan buruk atau baik..

ijad said...

arman... tempat lain tak best ke...

tomato_masam said...

tempat tuk meluahkan perasaaan~ and dapat berkongsi cerita dengan org yang tak di kenali, ye la, lain org lain ragam, ye tak~

ijad said...

tomato masam...mungkin orang tak kenali akan mengambil kesempatan di atas kelemahan kita ..

fhad said...

owh bg saye blog ni sebagai tempat utk kita berkongsi idea n pendapat.. selain itu juga blog ni akan dapat mempertingkatkan pengetahuan seseorang blogger itu sendiri sebab kebanyakkan blogger2 yang ade masing2 mempunyai blog yg tersendiri mengenai sesuatu perkara, bidang dan sebagainya.. blog pun kite lah dapat ramai mmbr.. huhhu.. dah mcm ceramah plak..

ijad said...

fhad....barangkali apa pula keburukan blog...cuba bagi komen skit...

Pidot said...

-my opinion...hm...blog ni bole la wt sbg hobi&suka suki...
-hak3..

ijad said...

pidot...boleh lah isi masa yang terluang dengan blogging kan...