Thursday, June 25, 2009

6.profile

ada blogger yang profile nya tidak lengkap...apa agak sebabnya ya..mungkin malas nak isi kot...sebarang komen silakan..

10 comments:

aien~s corner said...

hm pkara ni adlh personal..ni tpulg pd indvdu tsebut utk bg sume pkara indtt dowg yg sbnr nye antara rhsia o x..
klu nk tw, lbih lnjut...beter la tnye pd indvdu 2 sndri..

diana ghazali said...

yeah. juz like your profile

HafizaH said...

haa..sy stuju ngan diana ghazali:D..mgkn awk pn mls nk isi kn..:D

ijad said...

aien...lebih baik bertanya kan...tak boleh main agak-agak je...kena hantar lah email kan..tapi email pun tak ada..macam mana ni..

ijad said...

diana... ya ke..saya tak perasan lah pula...nanti saya check ya..

ijad said...

hafizah...tentu awak berpakat dengan diana untuk perkenakan saya..

aien~s corner said...

hehe..xpe, kn byk altenatf len..klu xdpt mail..kte coment n tggl kn pesan kt box chat..n btnyakan psl mail o lain2 yg bleh kte bkomunikasi dgn dia scra mudah n jelas :) ~~toink2 ~~Ngee

ijad said...

aien..ada setengah blogger hanya sekadar post post aje..tiada ruangan chat,komen..mungkin dia tak berminat untuk berkenalan dan berkomunikasi dengan orang lain..itu hak individu kan..

Kak bib said...

salam...bkn xnak update...mcm saya ni baru nk bljr...jd lmbt cikit...ado sesiapo leh bantu

ijad said...

kak bib..w'slam..mungkin aien boleh bantu...blog dia nampak bagus je...klik je kat boleh nick dia tu...