Friday, July 3, 2009

11.komen

ada owner blog ,dia tidak pentingkan komen dalam blog...samada orang komen ke..tak komen ke..post dan entry tetap di teruskan sementara satu owner blog lain pula dia pentingkan orang komen dalam blog dia..dia akan berusaha mencari jalan supaya orang komen blog dia....apa komen anda antara kedua owner tersebut...

18 comments:

aien~s corner said...

ntah la..mby nk perhatian kot..

MiS DeEbA said...

for me..xkisah le org nak komen ke x, yg penting hepiiiii dpt luahkn ape yg kte pikir..=D

Lukisan Hati said...

salam..ni ex aii jugak ke?

Jiejah said...

ada org guna blog sbg diari online dia..so apa dia kesah org nk komen ke x...komen bgs x komen pun bgs...hehehe...cuma kdg2 bile visitor ni yg salah tapsir..pk blogger tu nk attention bagai..mebi betul mmg ada spesis cenggitiew..tp x sume okeh!!!

ijad said...

aien...kadang tu kita dalam dilema dan serba salah..jadi kita mengharapkan visitor beri pandangan terhadap masalah kita tu...

ijad said...

mis deeba...lebih happy lagi jika visitor ucapkan tahniah di atas kegembiraan kita....spt ucapan selamat hari jadi ke...dan dll

ijad said...

lukisan hati..saya bukan ex aii..aii tu apa ya...

ijad said...

jiejah....diari online pun...kita juga mengharapkan visitor beri pandangan..mungkin teguran,nasihat,kritikan supaya kita menjadi lebih matang dari hari semalam dan bersedia untuk menghadapi hari esok dengan lebih bermakna lagi...

Lukisan Hati said...

aii tu al-imam (int) institute..

mizz^lady^muack said...

sy setuju dengan jiejah....nih bagi pendapat sy....sebab....sy jadikan blog sebagai diari hidup saya.....disebabkan itu...saya x kesah....
yg bagi komen sy hargai....yg x tu.....sy x kesah.....

Shabania said...

Saya pun x kisah kalau orang nak bagi komen.

Ijad, thank you kerana sudi lawat dan memberi komentar di blog saya.

ijad said...

lukisan hati....sekolah tu bagus kan...

ijad said...

mizzlady...sama pendapat dengan jiejah ya...

ijad said...

shabania...sama sama...

Tg Abd Ghafar B Tg Ahmad said...

menulis utk memberi dan bukan sepatutnya bersikap menerima. Memberi dan terus memberi. Ganjaran disisi Allah yang terbaik..

ijad said...

tg abd ghafar.....pada hakikatnya begitulah...tetapi syariatnya hubungan sesama manusia biasanya memberi dan menerima....sekurang-kurangnya ucapan terima kasih...sudah memadaikan..betul kan ustaz..

:-) said...

hehehe..betul kata ijad tu,kadng2 kita perlukan komen dr pembaca sebb kita tak dapat menilai diri kita sendiri..ada pemberi dn penerima kan best..2 2 dapat memberi manfaat sesama.

ijad said...

:-]...masalahnya silent reader yang ramainya...