Friday, July 17, 2009

18.template

semasa kita sign up untuk dapat kan blog...kita di beri pilihan template...kita juga boleh memilih template dari luar spt pyzam.com....cara nya agak mudah..pergi ke layout..edit html..delete kode lama...dan gantikan kode baru...setiap template ada special masing-masing...spt ada 3 kolum,background yang menarik dll...kalau template itu menarik....andainya kita taip je apa apa je....blog kita masih menarik sebabnya template mempunyai daya tarikan yang kuat...

12 comments:

matabulat (lat) said...

btui..betuii..layout yg menarik satu daya tarikan sprti magnet, blogger dtg berkunjung kan..kan..hehe

sue @ ela said...

ahalz..btoi3

Shabania said...

saya suka template yang simple dan nampak kemas teratur

ijad said...

matabulat...kita tak boleh juga bergantung pada template..yang penting kita kena aktif...

ijad said...

sue... awak ni tentu kawan bulat kan....

ijad said...

shabania...kalau tak teratur tu...kita boleh kemaskan balik...

Jiejah said...

ai blasah jerk...kalo nampak menarik ai letak kt blog ai la kalo nampak buruk or semak..ai tebas terus huhuhuhu

ijad said...

jiejah...dah berapa kali tu bertukar template tu...

HafizaH said...

background itam better kot pd pndngn sy la..templte simple pn cntk kalu isi nye menarik:-)

ijad said...

hafizah...template simple....spt taman tanpa bunga...kolam yang di penuhi ikan yang cantik cantik...bangku untuk berehat..

HafizaH said...

ok what g2..:).relexs skit...hee

ijad said...

hafizah...setengah orang tercari-cari template yang sesuai dengannya...