Sunday, July 19, 2009

19.award

kalau blog kita cantik dan pandai berkawan...biasanya kita akan mendapat award...ada blogger yang banyak dapat award 10 dan ada juga 20 award..award di sampaikan melalui email atau pun pada blog visitor yang memberi award..yang menerima award pula boleh lah copy dan paste dan tampal pada blog..berbagai award spt award terbaik 2009,award sahabat sejati dll.yang terima award pula berkata...oh...begitu gembira sekali menerima award ..terharu..dll.kalau belum menerima award tu...cubalah cantik kan blog ...pandai pandai jaga hati kawan...dll..

10 comments:

eyena said...

betul tu sya setuju dgn pendapat anda.. tapi kekadang tak sempat nak buat award..haha

Jiejah said...

owh..tak penah taw n tak penah mik taw pasal award2 nih..coz tujuan sy berblogging sbb sy nk luah kan apa yg sy nk luah kan..konon mcm diari la tp versi diari online..huhuhuhu

Shabania said...

hoh? ade award ke?

ijad said...

eyena...tentu dapat banyak award kan...

aien~s corner said...

hm btol2.. kne pndai mnarik hati owg ng blog dowg.. ha? kamoo... dh award dr aien lom... award follower 2??hehe

ijad said...

jiejah...ada setengah blogger ambil berat tentang award ni...orang bagi...kita terima je award tu kan...kena hargai pemberian orang...

ijad said...

shabania...mungkin nanti awak akan terima award paling simple 2009 ....sebab selalu je sebut simple...

ijad said...

aien....rasanya belum ambil lagi award tu..award jadi follower kan...

fa said...

xamik kisah pun ttg award..hanye nk memeriahkan suasane..tp okla..jus thanks..xpelu nk dpt award seketul..riuh sekampung..n xpelu tlalu pk nk dpt award camne..ke nk bg award.. yg penting niat nape kite wat blog..bloggers ebat2 xmen award2 pun..

ijad said...

fa...bukannya apa...award tu akan menambahkan semangat kita untuk teruskan perjuangan kita menghadapi cabaran-cabaran dalam dunia blogging...